Search found 7 matches

by cineko
Wed Jan 12, 2022 6:24 pm
Forum: DCP-o-matic
Topic: Creating DCP on NAS fails
Replies: 4
Views: 870

Re: Creating DCP on NAS fails

Carl, at the moment DCPomatic crashes at the end of creating a new DCP on the NAS. It completes and then fails on 'computing digests' and then either closes itself or hangs. However what I didn't realise is that the DCP does appear to have been created successfully, at least successfully enough to r...
by cineko
Wed Jan 12, 2022 5:10 pm
Forum: DCP-o-matic
Topic: Creating DCP on NAS fails
Replies: 4
Views: 870

Re: Creating DCP on NAS fails

Hi Carl, I'll re-create with a clip and note the exact error.
Thanks.
by cineko
Sat Jan 01, 2022 2:34 pm
Forum: DCP-o-matic
Topic: Creating DCP on NAS fails
Replies: 4
Views: 870

Creating DCP on NAS fails

We use a Synology NAS and it would be great to create new DCP's directly on that storage. Unfortunately it always fails at the end when "computing digests". So we create on a local PC and then manually copy to the NAS. Is there a solution to this?
Thanks!
by cineko
Tue Sep 14, 2021 5:36 am
Forum: DCP-o-matic
Topic: Still DCP's have no assetmap
Replies: 5
Views: 1803

Re: Still DCP's have no assetmap

Thanks Carl, where do I find the log file please?
by cineko
Mon Sep 13, 2021 7:58 pm
Forum: DCP-o-matic
Topic: Still DCP's have no assetmap
Replies: 5
Views: 1803

Still DCP's have no assetmap

It seems that DCPomatic when it produces 10 second DCP's from still images is only producing 2 x MXF files in the output package and no assetmap or other files. As a result my TMS does not 'see' these files and I can't ingest them. DCP's produced from video clips are fine.
by cineko
Fri Jul 30, 2021 5:58 pm
Forum: DCP-o-matic
Topic: Forced subtitles on MKV files
Replies: 2
Views: 1143

Re: Forced subtitles on MKV files

That was indeed the problem - all working now.
Thanks Carsten!
by cineko
Sat Jul 24, 2021 4:36 pm
Forum: DCP-o-matic
Topic: Forced subtitles on MKV files
Replies: 2
Views: 1143

Forced subtitles on MKV files

Hi guys,
We have to convert some BluRays to MKV and then to DCP and the forced sub's are not showing up in DCPomatic although they do work playing the same file in VLC so the sub's ARE there. How do I get them to work in DCP-omatic?